7 Haziran 2012 Perşembe

Shake It Out

Hava bulutlu, yağsam mı yağmasam mı... kararsız. Annem geldi dün akşam, pek mesudum. Özlemiştim. Bavulu dışında bir de İzmir tulumu/kek/börek dolu bir çantayla gelmiş yine. Beyden aldığım istihbarata göre de şimdi kendisi evde bir takım ütülere, dolap yerleştirmelerine adamış kendini. O kadar da uğraştım, ortalığı topladım yorulmasın diye; ama nafile. Annelik sanırım böyle bir şey. Canum...

Onun dışında, halkalı kölelikte yine sıkıcı bir gün. Bir takım saçma ve uzun toplantılar, farklı fikirdesin ve bunu herkesin içinde söyledin diye bozulup seninle tartışan ve bu "gergin"lik yüzünden her işine kulp takmaya kalkan tipitipler vs vs... Masa altından çimdikleyin de tam olsun. Herkes sizinle aynı fikirde olmalı sanki, biat etmeli size.

Neyse, sakin. 10'a kadar sayalım, derin nefes alalım. Huh, huh...

Madonna konseri var bu akşam. Zerre ilgimi çekmeyen bir aktivite. Facebook'ta konsere gideceğini türlü post'larla duyuran arkadaşlara iyi seyirler.

Uu, Ayşe Arman, Madonna konseri öncesinde kürtaj konusunda herkesi isyana davet ediyormuş. İşte bu, konseri dikkat çekici hale getirir.

Gerçi hakkaten kürtaj karşıtlığı payesi de paylaşılamaz oldu, samimiyetlerinden şüphe etmemek istiyor insan.

Bu ne idüğü belirsiz gün için şu şarkı gelsin o halde, sözleri pek manidar. İsmi bile yeter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder