25 Eylül 2012 Salı

Eksen'den haberler

Mehmet Tez'in tavsiyesiyle Muse'un 53 dakika 27 dakikalık son albümü "The 2nd Law"u dinlerken Radyo Eksen'in sitesinde, şu haberlere de rastladım.

Hobbit'lerin macerası, 14 Aralık'ta vizyonda 

Yüzüklerin Efendisi'nin öncülü "Hobbit: An Unexpected Journey" 14 Aralık'ta vizyona giriyor. Bu ilk filmi, 2 film daha takip edecekmiş. Bu filmde, Bilbo Baggins’in epik macerasının başlangıcı ve ona eşlik eden 13 cüce yer alıyor. 

Bkz. trailer

  

Kaynak bura

Celebration Day, 17 Ekim'de Led Zeppelin hayranlarıyla buluşuyor 

Robert Plant, Jimmy Page ve John Paul Jones, Aralık 2007'de Ahmet Ertegün anısına verilen konserde yeniden bir araya gelmişti. Ekibi yeniden topluyoruz hesabı, milleti heyecanlandırmıştı. Bu efsane konserin kayıtlarından oluşan Celebration Day 17 Ekim'de vizyonda, 19 Kasım’da ise DVD formatında satışta olacakmış. 



Robert Plant de yaşlanmış yahu. Jimmy Page onun kadar direnmiyor gerçi. 1998'de Bostancı Gösteri Merkezi'nde önde tütsüler vardı, arkada ise o uçuşan saçlarını savuruyordu. 2007'de de Harbiye Açıkhava'da dinlemiştim Robert Plant'i. Kendi grubuyla şahane bir konser vermişti. Sahne performansı her zaman yaşının çok üstündeydi. Bkz. Celebration Day basın toplantısı. 


Kaynak şura

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder