19 Temmuz 2013 Cuma

Yaz geçer

by Eugeni Forcano
Başlıkta adı geçen kitabı severim, ama konumuz bu değil. Çocuklar okusun temalı fotoğrafı da pek beğendim. Konumuz tam olarak o da değil. Çocuklar okusun, yaşasın; ölmesin istiyorum... İyi haberler okumak/duymak istediğim zamanlardayım. Haziran içimizi kıydı geçti, Temmuz'un da ortasını geçtik. Yaz bitiyor paniği... Suya girmediğim bir yaz yaz değildir, o yüzden denizlere atmak istiyorum kendimi. Belki biraz da, içim azıcık soğusun istediğimden.

Güzel şeyler olsun, gazetelerde korkunç şeyler okumayalım istiyorum (gazeteler gerçekleri saklamasın/çarpıtmasın da istiyorum), ağzından nefret zırvaları saçan bademler sussun istiyorum, balkonumuzdaki domatesler olsun istiyorum, arada bize kök söktüren bedenimizle ruhumuz sağlıklı olsun istiyorum... Ailem ve dostlarımla vakit geçirebilmek istiyorum... Çok şey istemiyorum bence. Yollara düşmeye az kala, bunlardır naçizane dileklerim.

6 yorum:

  1. Yaz bitmeden her dilediğin gerçekleşir umarım :)
    Fotoğraf şahane, en sondaki, minik oğlanın yanında oturan benim, gözlerimi öyle burnumu kitaba gömerek bozmuştum ilkokul 4 teyken :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım hepimizin dileği gerçekleşir. Çok şey mi istiyorum ama :)

      Fotoğrafı ben de çok beğendim, tam da aklımdan "Leylak'ın da çocukluğu kesin bunlardan biriydi" diye geçirmiştim :) Ben küçükken kitap yerde bedenim divanda okurdum babamın kütüphanesinden kapağı hoşuma gidenleri...

      Sil
  2. Bütün bunları hepimiz istiyoruz..
    :)

    Umarım çok geçmeden olur, yalnız benim ayaklarım denize değdi. Sanırım bir adım öndeyim...
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı dilekleri paylaşmak ne şahane :) Ben de bugün suya soktum peynir bedeni, mesudum :)

      Sil
  3. ayyy! yollardan ne hikayelerle döneceksin acep ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ehi :) bilmiyorum ama heyecanla bekliyorum ^_^

      Sil