18 Eylül 2013 Çarşamba

Mutluluğun kedilerle bir ilgisi olmalı

Kedilerin insana çok iyi geldiğini düşünüyorum, evet. Moraliniz bozuk olunca kucağınıza atlar, gırlar; kendini zorla sevdirir. Üşürseniz ısıtır. Ayaklarınıza yatarsa hele, şahane termofordur. Sabahları kapınızda ağlayan, pili bitmeyen saat alarmıdır. Enerjisi yeter, candır. Sevmek ister, sevilmek ister; "Bilgisayarda oyalanma, televizyon izleme, kitap okuma benimle ilgilen; ne o yediğin balık mı, bana da ver!" der. Mutlulukla bir ilgileri olduğu kesin. Hele iki tanelerse, duble.


Obi ve Yoda, iyi ki varsınız...

7 yorum:

  1. hehe biraz önce bu görseli görüp kendi kendime şu basit çizgileri bile kıskanmıştım :)) sen de çoğoş dile getirmişsin her zamanki gibi... ^.^ öperim Obi ve Yoda'yı :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. basit çizgiler ne güzel anlatıyor kedükleri di mi, keşke çizim yeteneğim olsa :)oy teşekkür ederim kuzum, obi ile yoda da seni öpüyormuş :*
      (hatta yoda boynuna sarılıyor bile olabilir)

      Sil
  2. ben onları çok seviyorum da onlar nedense beni hiç sevmiyorlar..:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nugi, istanbul'a yolun düşerse haber et de yoda & obi ile tanıştırayım seni :) gör bak kim kimi nasıl seviyor... seni sevmeyen kedi kaybeder yahu :))

      Sil
    2. tamam İstanbul'a gelirsem tanışıcam senin senin sevimlilerle, umarım beni severler:))

      Sil
    3. yoda reverans yapıp sarılır bile, o derece. onlar herkesi sever, sen içini ferah tut :))

      Sil
  3. Bu zibidilerin bir de "seni yatağa atayım, bir güzel uyutayım" durumu var ki uykunuz yoksa bile uyuturlar adamı.
    Bizim köle onların efendi olma temelli ilişki cinsinde mutlu olmamak ne mümkün :) Çok güzel ifade etmişsiniz. Teşekkürler.

    YanıtlaSil