27 Mart 2014 Perşembe

Çocuklu kedili

Alain Laboile, Fransız bir fotoğrafçı. Ve 6 çocuk babası. Gündelik hayat içinde çocuklarının önemsiz gibi görünen paha biçilmez anlarını yakalayıp ölümsüzleştirmiş. Şahane birer anı hepsi ve çok güzeller. Kedili olanlara biraz torpil geçmiş olabilirim, evet.

 

Via

10 yorum:

  1. Ne güzel fotoğraflar! Nasıl kıskandım! Halimize bak! Her gün öldürülen vurulan çocuklarımıza ağlamaktan anneliğin böyle ışıklı hallerini unuttuk ::(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de pek hoşuma gitti kuzum, içim şişti sinir bozucu şeyler duyup okumaktan. İlaç gibi geldi bu fotoğraflar :) Işıklı hallere ışık hızıyla geri dönmek lazım. Bundan sonra kara haber almayız inşallah, yetmedi mi bu kadarı? Bu arada, ne zaman buluşup iki laf ederekten çay-kahve içiyoruz?

      Sil
  2. Biz yeter dedikçe bir el yetmez deyip daha sinir bozucu bir kart açıyor boktan elimize bakıp apışıp kalıyoruz ama iki kahve iyi gelir! Hem de nasıl iyi! Bu hafta içi bi öğlen arası ayarla buluşalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seçimlerden de aldık boyumuzun ölçüsünü, üstüne bir bardak su olur kahve olur; bir şey içelim bence de... Çok da umutlanmıştım oysa ya :( Ayarlar ayarlamaz haber ediciim :)

      Sil
  3. Bizim böcek de 9 aylık ve nerede hayvan, hele hele bir kedi görse deliriyor, eller şapşap çığlıklar atılıyor :D Bayılıyorum bu hayvan sevgisine.. Çocuklarla hayvanlar ne güzel değil mi!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maya kuzusu hayvanları seviyor demek, e şahane :) Korkmayıp sevmesi ne güzelmiş, böyle devam annesi! Bence birbirlerinin dilinden çok iyi anlıyor çocuklarla hayvanlar, beraber oynamalarına bayılıyorum ben de!

      Sil