6 Şubat 2013 Çarşamba

Holly was a swimmer

Doktor, spor olarak yüzme önerdiğinden beri düzgün havuz arıyorum İstanbul'da. Öyle milyarlık salonlara kaydolasım yok, ama havuzdan hastalık kapmak filan da istemiyorum. Malum, bir sürü insanın girdiği durgun su vs vs... Temiz olsun, kalabalık olmasın, kimse havuza işemesin, herkes duşunu alsın; budur dileğim.

Normalde yüzmeye de denize de bayılırım, ama pek havuz insanı sayılmam. Sıkıldığım araştırma işini beyle sportif bir arkadaşımıza bıraktım, tez vakitte bonemi gözlüğümü alıp başlayabilirim umarım. Okul yıllarından beri gerçek anlamda spor yaptığım yok. Lisanslı olarak kayak ve basketbolla uğraşmıştım yıllarca. Şimdi, anca serbest yürüyüş.

Çocuklukta spor keyifli bir şeyken, ileride zorunluluğa dönüşmesi fena. Ama menisküstü, kıkırdaktı oydu buydu derken, iş mecburiyete bindi. Sağlık için... Sonra gazetede gördüğüm çocukcağız geldi aklıma, üzüldüm haline. Sahibesi Dani Lawhorne yeterince egzersiz yapmadığını düşünüp zavallı Holly'yi can yeleğiyle yarım saatlik seanslar halinde yüzdürüyormuş. Çünkü kendisi oyuncaklarla oynamaktan da, hareket etmekten de hoşlanmıyormuş. Su ve kedi bir arada, cık. Suratından belli değil mi? Mutsuz!

Fotoğraf: A cat and water for exercise sound like a recipe for disaster, but not when it comes to Holly, a cat in Northern Virginia. Holly's owner was worried that her cat wasn't getting enough exercise. Holly didn't like playing with toys, wasn't interested in cat nip, didn't want to exercise. 

'Since she’s comfortable in bath water, if I placed her in the pool'... see a video of Holly swimming here: http://bit.ly/VFwals

It's good to see that the owner took small steps to ensure Holly isn't terrified in water, before doing this. How much does your cat tolerate water?

Catbook
"8 kilo olabilirim ama bunları hak etmiyorum"

4 yorum:

  1. havuz bulunca gidebilecekseniz süper. Ben okulun havuzuna üyeyim ama gidemiyorum. umarım dilediğiniz gibi olur. Sizi mimledim.:)) haber vermek istedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işte hem düzgün havuz bulmak, hem de tembellik etmeyip düzenli gitmek lazım :) teşekkürler :))

      Sil
  2. "ne içirdiniz lan bana! buraya nası geldim ben!" ahahha :D gerizekalı... :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o kadar çaresiz görünüyor ki, üzüldüm çocuğun haline :)) şapşal :P

      Sil