13 Ağustos 2013 Salı

İş olsun diye çalışmak

İki hafta gezip yaydıktan sonra eve döndüm. Eve dönmek güzelmiş, ama işe... Tatil dönüşünde ofisteki ilk gün, of, işte o pek sevimsiz bir şey. Pazartesi sendromu duble oluyor. Grumpy cat suratıyla oturan insanlar var çevremde, haksız da sayılmazlar.

Gerçi ofiste hepi topu 4 kişiyiz, telefonlar az çalıyor; iş temposuna yumuşak geçiş... Şirket tatili nedeniyle ofisin büyük bir kısmı, Facebook'tan adım adım paylaştığı tatiline devam ediyor. Nerede ne yenmiş, ne içilmiş, nerede wc molası verilmiş; hepsini takip etmek mümkün çook şükür... Yoksa n'aparlarmış bilmem :) 

Şu an tam da bu haldeyim...


O değil de, asıl şöyle bir iş yapsaydım daha çok eğlenirdim bence. Titrek kuyruklu dört minnağa kitap okumak, mis :)


8 yorum:

  1. en sagdaki titrek enteresan bir hamleye hazirlaniyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kitabın içine girmek ya da sıkışmış halde temiz kumlara koşmak gibi mi :)

      Sil
  2. böyle fotoğrafları görünce evdeki malzeme(!)yle deneyesim geliyor :)) sana olmuyor mu? akıllanmıyorum da tırnaklanmaktan, o klavye konulacak mecbur Bastet'in kucağına :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bana da oluyor bazen ama evdeki malzemeler kara olduğundan, kırmızı koltukta çekmek gerekiyor kendilerini :) flaşı patlatınca da zombi gibi parlıyor şorşaklar :P

      bastet ne der acaba bu işe? obi'nin kartpostal yazarken ya da kucağımda laptop varken elimdekilerin üstüne çıkıp kafasını döndererek elime sürtünmesi, "onları bırak benimle ilgilen"in fotoğrafıymış meğer :))

      Sil
  3. ben tatilden sonra şansım sayesinde her zamanki ofis ortamımıza değil, proje ofisinin ortasına düştüm. Proje yazmak zor ama ortam güzel:))) yinede sabahlrı denizin sesiyle uyanmayı tercih ederdim..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence o da güzelmiş, ortam güzelse... bizdeki de yumuşak geçiş sayılır aslında. millet sabah 10'da filan geliyor, çok da çemkirmemek lazım :)

      valla dalga sesi, deniz kokusu, çakıltaşları da olsa fena olmazdı ;)

      Sil
  4. allahııımm ikinci fotoğrafa bayıldııımmmmm çok şekerler..
    kültürlü kedişler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hele o sondaki titrek kuyruk... dinliyor, öğreniyor çocuklar :)

      Sil