24 Eylül 2012 Pazartesi

Sen'fonik

Hafta başladı. Hava güzel, ortalık sakin. İkincisi güzel bir ayrıntı. Bütün hafta sonu (cts) yok Alman pastası, tahinli çörek, dereotlu poğaça, milföy pasta vs; (pazar) yok  yengemin börekleri ve havuçlu keki gibi abur-cubur yemiş olduğumdan, patlamak üzeyim. Sadece su içmek istiyorum. Yurtdışındaki ve şehir dışındaki müdürler de geldi, bir bardak suyu sırf bunun üzerine içebilirim mesela.

Akşam Bülent Ortaçgil konseri var. Tüm geliri bir hasta yakınının bıçaklı saldırısı yüzünden  hayatını kaybeden Dr. Ersin Arslan'ın ailesine bırakılacak; hem anısına saygı hem de ailesine destek amaçlı bir konser. Ofisten bir sürü insan olacak, şirket yardım için toplu bilet almış; ben de beyle gideceğim. Hep beraber takılacağız. Neyse ki gıcık olduklarım gelmiyor, haha! 

İki yıl önceki B.O. 40. yıl konserinin beyle benim için hoş anıları var, bu akşamki senfonik konser de güzel geçer umarım. Birsen Tezer de olacağı ve alacağımız biletler bir işe yarayacağı için ziyadesiyle memnunum. Daha çok yapılmalı böyle konserler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder