11 Mart 2013 Pazartesi

Kedili kızlar

Bu, stüdyolarda fotoğraf çektirilen günlerin naifliği beni mestediyor. Kedilerle kızların fotoğrafları çok hoşuma gitti, bazısında kedilere zorla poz verdirilmiş gibi görünse de sevimli...

Elmyra albümünden beğendiklerimden bazıları aşağıda. Bu kızlardan hayatta olanlar var mı, yaşlı ve de tonton nineler oldularsa eğer hala dizlerinin dibinde ya da kucaklarında gırıldayan kediler var mı... Merak ediyor insan.

Kaynak ve diğerleri için: www.vintag.es











14 yorum:

  1. ay çok güzel... bende kedileri çok seviyorum ama onlar beni pek sevmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha, niye sevmiyorlar yahu? seviyorlardır da, hislerini belli edemiyorlardır :)

      Sil
    2. Bence pekala belli ediyorlar, tırmıklama, tıslama... Bunlar bana pek iyi şeyler ifade etmiyor. Sadece bir kedi çok sevdi beni, o da yavruyken elimdeydi, büyüdükçe alıştık birbirimize. :(( Halbuki ben onları çok seviyorum.

      Sil
    3. Edepsizlerine denk gelmişsindir belki... Huysuzu da huysuzdur yani. Bak bir tanesi sevmiş işte, gerisi gelir inanıyorum ben :) Bu kadar sevgi karşılıksız olmamalı.

      Sil
  2. çok tatlılar. cidden merak ediyor insan hala yaşıyorlar mı diye, hangi yıllardanmış bu fotoğraflar acaba..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok daha güzelleri vardı, hepsini koyamadım. hala yaşıyor olsa bazıları, tonton ninelerin dizleri dibindeki başka kedilerle fotoğrafları olsa. buzzfeed'e de baktım ama tarihlerini göremedim, 1900'lerden başlıyor muhtemelen.

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. ben de görünce vuruldum, bu kızlar kadar küçük olmasam da oğlanlarla bi stüdyo fotoğrafı çektirsem mi acaba diye düşünmedim değil :)

      Sil
  4. çocukların ürkekliğine,saflığına bakar mısın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ürkeklikte kedilerle kız çocukları yarışıyor :)) hele 6. fotoğraftaki kızın ve pamuk kedisinin o ciddi surat ifadesi...

      Sil
  5. benim işkenceci fotoğraflarım da böyle kıymetlenir mi yıllar sonra? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. birkaç siyah-beyaz stüdyo fotoğrafı çektir şimdiden, ileride n'olacağı belli olmaz :) ben de oğlanları elinden tutup götüreyim bi şipşakçıya diyorum :))

      Sil
    2. ben bir dahaki geldiğimde deneyebilirim istersen çekmeyi :)

      Sil
    3. sen gel, seve seve poz verirler emin ol :) sadece flaşta zombi gibi, flaşsız da kara birer siluet olarak çıkıyorlar :))

      Sil