2 Nisan 2012 Pazartesi

Kapı ağzı evlilik teklifi

Hafta sonu güzeldi. Cumartesi biraz ev temizliği, sonra Caddebostan sahil ve Bağdat Caddesi dolanması... Havalar ısındığına göre yavaş yavaş,  yürüyüş ve bisiklet sezonu açılmış demektir. Pazar Moda Deniz Kulübü'nde kuzenlerle kahvaltı.

Bu arada kahvaltı ederken arkada birinin piyano çalmasından ve topuzlu teyzeler bütününden çıkan gürültüden pek hoşlanmadım, ama deniz manzarası şahaneydi. Böyle piyanolu orglu düğün ortamları, kahvaltıya bile düğüne gelir gibi gelen süslü teyzeler pek bana göre değil, lakin yiyecekler vs güzeldi. Dışarıdaki sülale buluşmaları ev gezmesinden daha iyi oluyor, aynı anda birçok kişiyi görebiliyorsun.
Kahvaltıdan sonra alışveriş, evde biraz daha temizlik, akşam yemeğine gelen arkadaşlar, muhabbet, şarap, kahve ve Behzat Ç. Behzat Ç. dedim de, of, dünkü bölüm (58. bölüm) nefisti ama yahu! Bir evlilik teklifi böyle hoş yapılır, teklif gibi değil de, rica gibi... Böyle umursamaz böyle çekilmez bir adamım ama yine de evlenir misin benimle? Savcı hanımda arada kafa bir gitti ama, olur o kadar...

RTÜK blogu kapatır mı la?

"Evlensen ya benle"
"Evlenicen mi?"


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder