1 Ağustos 2012 Çarşamba

İmdat

Barınak gönüllüsü bir arkadaşımdan gelen e-postayı bugün birçok arkadaşıma ilettim. Facebook'ta da paylaştığım bu yardım çağrısını buradan da paylaşmak istedim.

Kedi köpekleri sevmek, sadece onların sevimli ve de komik fotoğraflarını paylaşmakla olmuyor. Evinizdekiler ve sokaktakiler dışında barınaktakiler de yardıma, sevgi merhamete ihtiyaç duyuyor. 

Ve onlara karşılıksız yardım eden Barınak Gönüllüleri Derneği de zor durumda kalmış, hiçbir maddi karşılık almadan yaptıkları bu işte desteğe gereksinim duydukları bir noktaya gelmişler. Köpeklerin tedavisinin yarım kalmaması için yardım gerekiyor.

Mesajlarını aşağıda aynen iletiyorum. Elinizden gelecek en ufak bir yardım bile onlar için çok değerli, birçok hayvanın hayatı kurtulacak...


Sevgili Dostlarımız,

Ekte fotoğraflarını gördüğünüz, Yeniçiftlik Barınağı'ndan alıp tedavi ettirdiğimiz köpeklerimizin tedavileri için desteğe ihtiyacımız var. Eğer bağış yapmak isterseniz dernek hesabına ‘Yeniçiftlik Barınağı köpeklerinin tedavileri için’ yazıp gönderebilirsiniz. 
BGD
BANKA HESAP BİLGİLERİMİZ:
Barınak Gönüllüleri Derneği İş Bankası (Caddebostan Şubesi: 1082)
IBAN: TR020006400000110820583501
Vadesiz TL Hesabı


Barınak Gönüllüleri Derneği
Akbank Profilo Şubesi (0668)
IBAN: TR700004600668888000117867
Vadesiz TL Hesabı


****
Marmara Ereğlisi ve Yeniçiftlik Barınakları'nda veteriner hekim olmadığı için, hasta ve yaralı hayvanların tedavileri İstanbul'daki özel kliniklerde yapılıyor. Gönüllüler, her hafta birçok hayvanı getiriyorlar beraberlerinde...

Görmezden gelmek, orada ölüme terk etmek mümkün mü?



Bu köpeklerin tedavilerine destek olmak isterseniz, yeni tedavilere yer açılmış olacak. Borçlar azaldığında, hasta ve yaralı yeni köpekler tedavi şansı elde edebilecek.

"Ben varım" diyorsanız;


http://www.bgd.org.tr/?page_id=469

Açıklama: Ereğli ve Yeniçiftlik köpekleri

Her türlü destek için: (216) 449 90 52

2 yorum: