20 Kasım 2012 Salı

Olmaz ki...

"Ama olmaz ki, böyle de yatılmaz ki" dedirten bir fotoğraf ama bu alttaki. Gördüm ve çarpıldım. Üstüne arkadaş şu linki yollamış, "Eh, ileride çocuk olunca bu kedileri verirsiniz artık" diyenlere gelsin bu kare ve akabinde bu link.

Evden dışarı, balkondan bahçeye düşmek ve veterinere gitmek dışında çıkmamış, kapıdan girer girmez beni karşılayan, sabahları yatak odası kapısının önünde ağlayan, koltuğa oturunca arkadan boynuma sarılan, bir şey okurken bile totosunu kolumla gövdemin arasına sokuşturup patisini boynuma uzatan, bize ve eve bu kadar düşkün hayvancıkları ben nasıl veririm? Fol yok yumurta yok, ama endişe bol. Cık, müsterih olunuz... Anne? Sen de.

6 yorum:

  1. Hayvancikli evlerde buyuyen cocuklarin bagisiklik sistemi daha guclu oluyor, daha az alerji, ciger hastaliklari yasiyorlar.. psikolojik olarak aldiklari faydalara ise hic girmiyorum :) bebekli kedili kopisli yasam, yasasinnn!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum sana. Ama nedense en akıllı mantıklı sandığım arkadaşlar bile "Bebek olunca kediler evde olmamalı, alerji olur çocuk" diyor. Bu hayvanlar sürekli kontrol altında, her türlü aşıları yapılıyor... Ne alerjisi? Çocuk paylaşmayı, güveni öğreniyor. Yan yana mis gibi takılıyorlar :)

      Sil
  2. gerçekten de bir veteriner arkadaşımızın iki çocuğu neredeyse klinikte büyüdü diyebilirim ve bırakın zarar görmeyi gerçekten de bööle sağlıklı ve nurtopular :)) (evde de ayrıca kedi besliyorlardı)

    YanıtlaSil
  3. Veteriner kendi çocuğunu riske atar mı, atmaz. Evde de kedi de varmış, ne güzel işte :)

    YanıtlaSil
  4. Bayıldım fotoya !!! Kesinlikle hayvanlarla büyüyen cocuk başka oluyor ;)) okadar bagliyimki köpeğimize onsuz bir hayat düşünemiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de kardeş kardeş büyürler, kediler köpekler karşılarındakinin çocuk olduğunu anlayıp daha anlayışlı davranıyor kesinlikle :) obi ve yoda, arkadaşımın durmdan kuyruklarını çekip kendilerine badem yedirmek isteyen oğluna sonsuz bir sabır göstermişti :))

      Sil