25 Kasım 2012 Pazar

Pazar bitti biter

Cumartesi gecesi enerjisinin önemli kaynaklarından biri Moda'daki arkadaşın cimcime kızı, diğeri de beylen Karga'da hüpletilen bira üstü Jägermeister'di. Öksürük şurubundan hallice ama gece 2'ye dek gözlerim felfecir okudu. Hafta içi 11 olmadan uyuyakalan bünye, zıpkın gibi fişek gibi oldu, çok acayip yemin ederim.

Pazar günlerinin organik pazar kısmı artık rutinimiz... Sevdiğimiz şeylerin olduğu tezgahların yerlerini de öğrendik. Bugün organik pazardan önceki adım olan arkadaşlarla  Anadoluhisarı'nda kahvaltı, iyi geldi. Yağmur da yağmadı, ziyadesiyle mesut idim. Ama yağsaydı da umursamazdım sanırım. Nejat Yavaşoğulları'nın evi de pek güzelmiş, kıskandım.

Hafta sonu hiç bitmese? Ama artık çok geç, banyo yapmaya gidiyorum ben. Höf.

Yer: Anadoluhisarı Zaman: Bugün


8 yorum:

  1. pazar mutlak hamam günüdür hep, ne güzeldir :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sıkıcıdır pazar akşamları ama ya :) zaten the newsroom da yoktu...

      Sil
  2. ah bu pazarlar daha uzun sürse ... hiç bitmese ... uyusak uysak ama saat hep 10 olsa :))

    YanıtlaSil
  3. ahhahaha pazartesi sendromlu cevaplar olmuş :)) pazar sıkıcı ama uyumayalım, pazar olmasın ama bitmesin de... dur işsizken güleyim bol bol :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla pek sevimsiz bir gün... evet, pazar sıkıcı, pazartesi sevimsiz. aman sabahlar olmasın özetle :) işsizken pazar-pazartesi fark etmiyor, bu iyi bir şey sanki :)

      Sil
  4. Yahu Jagermeister'i burda yemek üstüne hazmettirici niyetine yaşlı başlı bayveyalı ninelerle dedeler içiyor, nasıl yani?!? Aman uzak durunuz o ne beter bir tat öyle :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha, Jagermeister'da çarpılmak :) Dedim ya öksürük şurubu diye, bitkisel olduğundan zamanında eczanelerde satılırmış; ondan iyi geldi bana herhalde. Şifa niyetine. Ben bu kadar biberli baharatlı şeyleri sevmiyorum, Çeklerin Becherovka'sından da pek hazetmemiştim. Likör pek bana göre değil.

      Sil