18 Ekim 2012 Perşembe

Hi Nanny!

Dünden beri ofisteki dedikodu sıralamasında dadı mevzusu, yeni müdüraanım ve olası cat fight hadisesinin önüne geçti. Şu anda birinci sıradaki yerini koruyor.

Mevzu da şu; arkadaşın eşi işten eve biraz erken geliyor. Bir de bakıyor ki yatılı dadı, erkek arkadaşıyla yatılı halde! O kadar şaşırmış ki, şoktan şapşallaşıp "Siz rahatsız olmayın" deyip banyodan eşini (bizim arkadaşı) aramış adam. Daha da bombası da şu oldu: Başka bir arkadaşımız yardım amacıyla kendi bakıcısını aradı ve ondan birini tavsiye etmesini rica etti. Tavsiye edilen kadının adı ne çıktı? Muhabbet!

Şimdi millet "Ohoo, senin dadının film serisi çıkmış; Dadı 1 Dadı 2 diye, ahahaha!" deyip duruyor. Kadın o kadar pişkin çıkmış ki, kovulup giderken "Hırsızlık mı yaptım? Yeni birini nasıl bulacaksınız ki, yarın işe gitmeyecek misiniz? Kim bakacak çocuğa? Bari gitmeden çamaşırlarımı yıkasaydım." filan demiş. Pes...

İnsanların ona mecbur olduklarını bilmek bu kadar cesaret veriyor demek ki! Sonradan da, erkek arkadaşının daha önce dayısı olarak tanıttığı adam olduğu ortaya çıkmış. Referans olmak? Oyuncu olarak belki!

Dalga geçilip duruyor ama, düşününce insanın çocuğunu emanet ettiği insana güvenememesi ya da güveninin kötüye kullanılması hiç komik değil yahu...


2 yorum:

  1. yapımcılar duymasın dizi yaparlar :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olmadi, biz ofiste cekecegiz. senaryo hazir :) piskin dadi!

      Sil