21 Haziran 2012 Perşembe

Uyku

Şuraya kıvrılıp uyusam ya ben... Ofisteki sıkıntıya iyi gelir belki uyumak.

4 yorum:

  1. of harika manzara. bu hayatta en çok istediğim şey, deniz kenarında bir evde yaşamak. sabah kalktığımda camdan denize bakayım. tek odalı olsa bile fark etmez.

    YanıtlaSil
  2. benim hayallerimden biri de bu, kim bilir gün gelir gerçekleşir, belli mi olur? istanbul'un yalılarında yaşayanlar, bir zamanlar evlerinin penceresinden denize atlarmış. sonra balık tutmaya gider, kayıklarıyla evin altındaki kayıkhaneye girerlermiş. direkt denizden ulaşım. cık cık... :)

    YanıtlaSil
  3. hiiiiiiiiiiy, yolladiklarinin cogu hosuma gidiyor amaaaa, bu muhtesem! cunku bu bana izmir'in bizim "kaza" dedigimiz ilcelerini, koylerini hatirlatti.. cocukluguma goturdu.. cunku bizim de boyle bir divanimiz vardi, ne oyle uykularina yattim, ne zeytinyagli mis gibi kokan bogrulceler yedim, ne oyunlar oynadim o divanda denize bakarak ben.. bu durbunle denizin enginligini de cok iylemisligim vardir.. super oldu bu post, tesekkurler!

    YanıtlaSil
  4. he he, böyle derme çatma hali, göl/deniz kenarı oluşu hoşuma gitti benim de... bir tek kucağında uyunacak anane yok fotoğrafta. öğle uykuları, zeytinyağlı börülceler, denize bakarak oyunlar filan, nefismiş çocukluğun! dürbünün manasını pek çözememiştim, belki kuşlara bakmak içindir. tepside de limonata var galiba. sevindim çocukluğuna götürmesine, rica ederim :)

    YanıtlaSil