6 Ocak 2012 Cuma

The Girl with the Dragon Tattoo

Ejderha Dövmeli Kız (Män som hatar kvinnor)'ın  Amerikan versiyonu 13 Ocak'ta vizyona giriyor. Malum seri çok tuttu, hemen Amerikan modeli geliyor. 




Orijinal seriyi beğenmiş biri olarak, son James Bond şişme Daniel Craig'li versiyona pek olumlu yaklaşmıyorum ama, du bakalım... 

David Fincher yönetmiş bunu, bu biraz heyecan katıyor tabii olaya. IMDb, 8.1 puan vermiş.

Buyrunuz lö trailer dö la new film:




Lisbeth Salander rolünde bu kez Rooney Mara var, kendisini kısaca tanımak için tıklayalım.  
Bana pek akça-pakça ve hanım hanımcık göründü ama, afişte hiç de fena durmuyor; ultra gotik bi makyaj ve saç kesimi ile şahane bir anarşik punk olmuş kızcağız.

Noomi Rapace kadar başarılı olacak mı, göreceğiz... Ben Noomi'yi daha çok beğeniyorum. Hem daha güzel, hem daha cool... Hakkaten insanı tırsıtan, her an elindeki sigarayı karşısındakinin gözüne hart diye sokacakmış gibi bir hali var. 

4 yorum:

  1. ahahhahah :) ben de orijinalini hiç beğenmemiştim! blomkvist yürüyen bi kütük gibiydi. bu amerikan versiyonlarını da seyreder miyim bilmiyorum, içimiz dışımız ejderha dövmeli kız oldu.

    YanıtlaSil
  2. kütük filan ama neler başardı psikopat abla :) valla kitabı tuğla gibiydi, okudun muydu sen? amerikan versiyon bu ka çabuk çıkmasaydı eyiydi.

    YanıtlaSil
  3. ilk 2 kitabı okudum, ilkini sen hediye ettiydin zaten :) sonra conan okumaya başladı, her gece söylendi "evet eveeet, hem fotografik hafıza, hem genius, hem hacker, hem dövmeli, hem biseksüel, hem dövüş sanatları, nefret ediyorum senden lizbet salander aarrrrrrrrrrrghh" diye. son kitabı okumayacağım galiba, belki amerikan versiyonu son filmi beklerim. yollıyım mı sana ilk 2 kitabı?

    YanıtlaSil
  4. ha doğru ya, sen polisiye filan seviyorsun diye yolladımdı. ben de filmlerden idare ettim, kitaba dokanmadım. bu aralar kitap okuyamıyorum nedense ve evet yuh bana :(

    YanıtlaSil